fredag 12 augusti 2011

Söta hästar och onda rövar


Hej!
Maria som gör ett litet gästinlägg här, så som tradition ju är på resebloggar:)

Vi har varit här i två, väldigt innehållsrika dagar nu! När vi landade kl 6 igår morse var vi slitna och jetlaggade efter en vecka i Minneapolis, men bara ett andetag i den härliga, friska isländska luften fick oss att vakna till liv och känna att här kommer vi att trivas! I stan möttes vi av den förtjusande Evy som lodsade oss till hostlet där vi skulle bo, där vi kunde lämna av våra väskor i väntan på incheckning.

Sedan fikade vi, pratade, fikade, skrattade, fikade, pratade, pratade, fikade och somnade några timmar tills det vart nästan kväll och vi gick ner på stan och bokade hästtur och grottklättring till nästkommande dagar. Hamnade sen på en mysig resturang där vi mumsade häst och drack lite vin. Efteråt gick vi till nordjobbarnas pizza-fest och spöade alla i charader för att sedan ta en tur på stan och tillslut somna som stockar hemma på hostelet.

Idag har vi varit på ridtur, låter bilderna tala för sig själva. Nu är vi trötta, har ont i alla muskler vi inte visste att vi hade och ska äta pizza och titta på film.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar